2014 m. kovo 22 d.

Trinta pievagrybių sriuba

reikės :
400g pievagrybių
0,5 l sultinio
1 svogūno
2 V.Š. miltų
4 V.Š sviesto
3 V.Š. petražolių
100ml grietinėlės
druskos, pipirų.
Skrebučių.

Svogūnus su pievagrybiais susmulkiname ir pakepiname ant sviesto( 2 v.š.).
Puode , kuriame virsime ištirpiname sviestą ( 2 v.š.) ir pakepiname miltus. Supilame sultinį , suberiame grybus su svogūnais ir nuolat maišant užverdame. Įberiame druskos, pipirų ir dar paverdame kelias min. Blenderiu viska sutriname iki vientisos masės. Supilame grietinėlę, išmaišome ir išjungiame. Pilamės i dubenėlius ir skanaujam su skrebučiais. !!!!
receptą radau : čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą