2014 m. kovo 26 d.

Keksas


226 g šilto sviesto
226 g smulkaus cukraus
4 naminių kiaušinių
226 g miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
3 didelių šaukštų riebios grietinės
vanilės
2 šaukštai kakavos.
Sviestą ištrinti su cukrum iki purumo. Paskui įplakti po kiaušinį. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti i kiaušinių ir sviesto masę. Įdėti grietinę . Viską išmaišyti. Padalinti tešlą į  dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos miltelius ir išmaišyti. Į formos vidurį pilti du valgomuosius šaukštus baltos tešlos, į tešlos vidurį – du šaukštus rudos masės, vėl į vidurį du valg.šaukštus baltos ir t.t.kepti 190 laipsnių temp. apie 40 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą