2011 m. kovo 25 d.

Kiaulienos maltinukai

400-500 g maltos mėsos (tinka ir kiauliena, ir jautiena ar maišyta);
svogūnas;
česnakas;
malti juodieji pipirai ir/ar kiti mėgstami prieskoniai;
druska;
2-4 š. krakmolo;
2 kiaušiniai;
100-150 ml majonezo.
Į maltą mėsą sudedam smulkiai supjaustytus svogūnus, česnaką, prieskonius, krakmolą. Įmušam kiaušinius, gerai išmaišome ir sudedam majonezą (žiūrėti, kad masė nebūtų per skysta; pati naudoju „Vilniaus“ majonezą). Viską išmaišom ir paliekam šaldytuve nors pusvalandį pasimarinuoti.
Įkaitintuose riebaluose dedam šaukštą paruošos masės ir kepam kol gražiai apskrunda. Skanaus !!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą