2011 m. kovo 25 d.

Kepti obuoliai su varškės įdaru

6 dideli saldūs obuoliai
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai malto cinamono
400 g varškės
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 kiaušinio
3/4 stiklinės cukraus
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C ir pašildykite karščiui atsparų indą obuoliams kepti.
Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir truputį minkštimo. Turi gautis maži obuoliniai dubenėliai ;)
Obuolius aptepkite aliejumi, taip jie išliks dailūs - nesutrūkinės.
Sudėkite obuolius į pašidytą indą ir pripildykite juos varškės įdaru , galima apibarstyt razinom. Varškės įdaras: varškę išsukite su cukrumi, cinamonu, kiaušiniais ir vaniliniu cukrumi.
Kepkite apie 30 min. Patiekite karštus su jogurtu arba plakta grietinėle arba uogiene. Skanaus!

šaltinis :mukatanas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą