226 g šilto sviesto
226 g auksinio smulkaus cukraus
4 naminių kiaušinių
226 g miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
4 didelių šaukštų riebios grietinės
megstamos uogienės
vanilės
Sviestą ištrinti su cukrum iki purumo. Paskui įplakti po kiaušinį. Galiausiai įsijoti miltus ir įdėti grietinę.Idealiausias variantas, kai leidžiama tešlai išbrinkti per naktį. Bet galima kepti ir iškarto. Dėti šaukštą tešlos į kekiukų formą, dėti šaukšteli uogienės, ir ant viršaus uždėti vėl tešlos.Galima užbarstyti džiuvėsėlių ant viršaus.
Kepti 180-190 C orkaitėje, kol gražiai pagelsta, apie 20 minučių. Mūsų mėgstamiausi keksiukai:) Gaunas apie 24 keksiukus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą