2011 m. spalio 5 d.

Plikyti pyragėliai

Reikia:
  • 350 ml. pieno (3,2 proc.)
  • 75 g. sviesto
  • 120 g. rudojo cukraus
  • 170 g. miltų
  • 3 didelių kiaušinių
Puodelyje ištirpinkite sviestą, pieną bei cukrų. Kai užvirs išjunkite, maišant supilkite persijotus miltus, maišykite kol masė taps vientisa, atšoks nuo sienelių ir sukibs į kamuolį.
Masę atvėsinkite.
Į atvėsintą masę įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Galite maišyti mediniu šaukštu arba su mikseriu (tešlai maišyti antgaliais).
Paruoštą tešlą sudėkite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu.
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir išspauskite nedidelius pyragaičius.
Dėkite į įkaitintą iki 210°C orkaitę ir kepkite apie 15 minučių arba kol paviršius gražiai paruduos.  Laikas priklauso nuo sausainėlių dydžio. Skanaus !!!
Šaltinis : Neringos blogas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą