2011 m. balandžio 25 d.

Vyniotinis-viliotinis :)

Vyniotinio pagrindui reikia:
 5 kiaušinių
250g  majonezo
350g  sūrio (sutarkuoto per tarką, kur morkoms tarkuoti).
Iškepti ant kepimo popieriaus, popierių reikia ištepti aliejumi (pilti ant popieriaus 0,5 cm storio), iškepęs būna 1 cm storio. Reikia pilti į skardą didelę, kokia tik telpa į orkaitę. Paskui kepti 5 min. 200 laipsnių temperatūroje ir 10 min. 150 laipsnių temperatūroje. Iškeptą atvėsinti.
Paskui daryti mėsos įdarą:
0,5 kg faršo , v
vienas svogūnas smulkiai supjaustytas (geriausiai sutarkuotas per bulvinę tarką),
2-3 skiltelės česnako,
vienas kiaušinis (labai gerai išplaktas)
ir daug visokių prieskonių
Viską reikia sumaišyti į vientisą masę ir uždėti 1 cm. storiu ant atvėsusio pagrindo. Paskui atsargiai vynioti kaip vyniotinį, reikia vynioti siauresnę pusę, kad būtų trumpesnis ir aukštesnis. Kepti 40 min. 200-250 laipsnių tempertatūroje. Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą