2013 m. gruodžio 11 d.

Kibinai




Tešlai reikės :

250 gr. margarino  
2 stiklinės grietinės 
2 stiklinės miltų
1 kiaušinis (reikalingas išplakti ir aptepti kibinus iš viršaus)



Įdarui reikės:
0,5kg mėsos (naudoju sprandinį arba žvėrieną)
2 galvų svogūnų

gabalėlio sviesto
sultinio pusę puodelio. 

Margariną  sutarkuoti, grietinę, miltus, sudėti į dubenį, išminkyti ir formuoti kibinus. 
Baigiant kepti aptepti išplaktu kiaušiniu.
Mėsą supjaustyti smulkiai, sudėti pakepintus svogūnus, sviestą, supilti sultinį. Viską išmaišyti.
Padaryti iš tešlos apskritimą, įėti įdaro, užspausti ir kepti apie 200 laipsnių temperatūroje 30-45 min.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą