2013 m. rugpjūčio 16 d.

Šašlykas marinuotas obuolių sultyse





Kiek ko dėt negaliu pasakyt, nes visada dedu iš akies :)
Taigi reikės:
sprandinio,
daug svogūnų maltų mėsmale,
druskos, pipirų,
obuolių sulčių.

Mėsą supjaustyti didesniais gabaliukais, sudėti maltus svogūnus, druską , pipirus ir užpilti obuolių sultim. Leisti pasimarinuot kelias valandas, o geriausia per naktį. Gaunasi minkštutė , sultinga mėsytė. Skanaus!

1 komentaras:

  1. merkur 500 coin casino【WG】lucky chance casino
    Merkur 제왕 카지노 500 coin casino【WG98.vip】⚡, choegocasino lucky chance casino,best bitcoin slot 메리트카지노 online casinos,betfair casino,bonus codes,casino bonus codes

    AtsakytiPanaikinti