2012 m. gruodžio 2 d.

Obuolių pyragas su traškia migdoline plutele


reikės:

250g minkšto sviesto arba margarino
250g cukraus
5  kiaušinių
vanilinio cukraus
350 g miltų
1pak.  kepimo milteliųapie 
1kg  obuoliu 
šaukštelis cinamono.
Apelsino žievelės

Traškiam viršutiniam sluoksniui reikės:
75 g sviesto
1/2 stiklinės cukraus
100 g migdolų drožlių


Minkštą sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išsukti iki baltumo. Įmušti po vieną kiaušinius. Viską gerai išplakti.
Miltus susimaišyti su kepimo milteliais , cinamonu ir įsijoti i sviesto masę. Tešla bus tiršta. Įmaišyti nuluptus obuolius su apelsino žievele.
Supilti į skardą ir kepti 200C temperatūroje apie 35min, po to supilti ant pyrago migdolų , sviesto ir cukraus masę ir dar pakepti apie 15 min. Skanaus !!!!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą