- 350 ml. pieno (3,2 proc.)
- 75 g. sviesto
- 120 g. rudojo cukraus
- 170 g. miltų
- 3 didelių kiaušinių
Masę atvėsinkite.
Į atvėsintą masę įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Galite maišyti mediniu šaukštu arba su mikseriu (tešlai maišyti antgaliais).
Paruoštą tešlą sudėkite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu.
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir išspauskite nedidelius pyragaičius.
Dėkite į įkaitintą iki 210°C orkaitę ir kepkite apie 15 minučių arba kol paviršius gražiai paruduos. Laikas priklauso nuo sausainėlių dydžio. Skanaus !!!
Šaltinis : Neringos blogas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą