2011 m. balandžio 11 d.

Varškės spurgiai pagal Beatą

Labai skanios spurgos
reikės:
500g varškės (pusriebės)
3 tryniai
1 kiaušinis
5 valgomi šaukštai cukraus
žiupsnelis druskos
200g miltų persijotų
1 kupinas šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštas tamsaus romo….(arba kokio kito alkoholio stipraus)
1 litras aliejaus
plius cukraus pudros pabarstymui…

miltus persijoti su kepimo milteliais ir druska. Varškę ištrinti su kiaušinio tryniais, kiaušiniu ir cukrumi. Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti. Formuoti spurgas ir kepti įkaitintam aliejuje. (Spurgas formavau aliejuotom rankom). Skanaus !!!!
Šaltinis :Beatos virtuve

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą