| |||||||||||||||||||||
Mažus neprinokusius pomidorus nuplauname, supjaustome ketvirčiais arba pusiau.
Citrinos žievelę nutarkuojame, o visą citriną susmulkiname.
Viską sumaišome su cukrumi, palaikome keletą valandų uždengtame puode, kol atsiras skysčių. įdedam imbiero. Verdame ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol uogienė sutirštėja.
Sudedame į stiklainius ir uždarome. Labai skanu su varškės sūriu.
Citrinos žievelę nutarkuojame, o visą citriną susmulkiname.
Viską sumaišome su cukrumi, palaikome keletą valandų uždengtame puode, kol atsiras skysčių. įdedam imbiero. Verdame ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol uogienė sutirštėja.
Sudedame į stiklainius ir uždarome. Labai skanu su varškės sūriu.
šaltinis :čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą