1 kg šonkauliukų,
1 svogūno,
5 skiltelių česnako,
5 šaukštų medaus,
3 šaukštų Dižono garstyčių
Žiupsnelis čiobrelių,
Druskos,
Pipiriukų,
Žiupsnelis rozmarino,
Aliejus kepimui.
Šonkauliukus supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
· Dedame juos į puodą su prieskoniais ir druska vandeniu ir apie pusvalandį paverdame.
Kol verda kauliukai pagaminame padažą:
į keptuvę sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, česnakus. Pakepiname aliejuje. Vėliau suberiame ir supilame visus likusius produktus. Palaukiame, kol pakais, bet neužviriname.
Apvirtus šonkauliukus apipilame paruoštu padažu.
· Pasiruošiame stiklinį indą su dangčiu. ištepame ją riebalais ir dedame šonkauliukus. Jei lieka padažo, užpilame jį ant šonkauliukų. Uždengiame ir kepame apie valandą 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje. Skanaus !!!!
šaltinis :čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą