Reikės:
- 200 gr. varškės
- 350 gr. kefyro
- 1 a.š kepimo miltelių
- 150 gr. cukraus
- 1 a.š vanilinio cukraus
- 2 kiaušinių
- apie 600 gr. miltų (, miltų reikia tiek, kad tešla neliptų prie rankų)
- cukraus pudros (apibarstymui)
- 1 l aliejaus
- Varškę ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinius, viską gerai išmaišykite. Į varškės masę supilkite kefyrą, vėl viską išmaišykite. Galiausiai supilkite miltus su įmaišytais kepimo miletlais.
- įkaitinkite aliejų. Žagarėlius kepkite įkaitintame aliejuje, kol jie įgaus rusvą atspalvį. Iškepusius žagarėlius dar šiltus apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!!!!
- šaltinis : čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą